Frat

Igår gick vi på vår första Frat fest. Jag tror att dem andra uppskattade det mera än vad jag gjorde. Det var inte min dag igår bara!!

Vår kväll började med att vi åkte hem till en kille från skolan som heter Duann och är från Brazilien! Jättesnäll verkligen men ibland kan man inte låta bli att försvånas av folk. Detta var en kväll av obehagliga överraskningas. Han lyfte vikter, städade kliniskt rent, blandade drinkar, spelade gitarr och var både snäll och rik. Han gjorde allt. Ja han håll tillochmed en salsa danslektion med oss. Herregud!

Det var ifall vi 3 Duann och hans vän Jamile som också är från Brazilen. Det roliga var att Jamile och Sofie gick i samma klass inann, Killen med Torson! Sofie och Jamile var lite oense i klassrummet men utanför var det andra bullar. Det var verkligen supersött hur han hela tiden kollade efter Sofie.

Vi åkte till gayle street där alla frats ligger. Vi hittade ett par riktiga Bro's på vägen och gick på en fest först, sen stack vi hem till dem och spelade beer pong. Sen gick vi ut och sväng och hittade en Frat till, med joks, tydligen ska det vara en stor fest där ikväll och dem ville att vi skulle komma.




Det söta paret!



Capiroshca












 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0