26

hejsvej!

tänkte jag skulle skriva en liten trudelutt , för har inget bättre för mig just nu. helgen har varit ganska tråkigt för min del
men skönt på ett sätt också även om tiden går mycket långsamare när man inte gör något speciellt.
nu är det bara 26 dagar kvar till vi åker , OHja jag räknar ner, vilket gör att tiden går ännu mer långsamt , varför gör jag det då? ja kan man undra.

Iallfall i fredags fick vi den slutgiltiga betalningen till resan, positivt är att vi verkligne är påväg nu , negativt att det kostade 8000 kr mer än vad jag/vi hade räknat med , vilket gjorde mig lite besviken men även ledsen. första tanken var SHIT , jag kommer inte kunna åka iväg , men det ordnar sig eftersom jag har dem bästa föräldrarna man kan tänka sig och dem stödjer detta till 100% för dem vill verkligen jag ska komma iväg på äventyr.
Det hade varit den största besvikelsen att inte få åka nu när man verkligen har ställt in sig på att få komma iväg, aja om 26 dagar är det bye bye helsingborg och hello hello los angeles!!!  helt otroligt , cant wait!

nu tänkte jag att jag skulla baka. ha det så bra tills vi hörs igen!

/ Filippa


4 veckor kvar

hallå allihopa!

välkomna till vår lilla blogg. Tänkte vi skulle presentera oss så ni vet vilka ni följer till USA , jag som skriver nu heter Filippa och min kompanjon heter Carolin och sedan har vi en till kompis som ska med oss till USA och hon heter Sofie , så ni lär se mycket bilder på henne med i bloggen. Hon har också en blogg som vi ska länka till senare , vet inte bloggadressen riktigt ännu dock.

Iallfall vi bestämde oss för att åka till Los angeles i slutet av sommaren tror jag det var , i början tog man inte det så värst seriöst men jag är väldigt glad att det blir av. Alla tre kan nog hålla med om att det kommer bli skönt att komma från hemstaden ett tag. tänkte berätta lite , så ni vet vad ni har att vänta.

Vi åker till Los Angeles ( city of angels) den 21 februari och det är mindre än 4 veckor kvar , och jag och dem andra också är överlyckliga det ska bli så himla roligt. Vi ska studera engelska på en språkskola i westwood village och bo hos värdfamilj , jag och carolin ska bo hos en värdfamilj sen vår andra bästaste vän ska bo hos en annan familj dock väldigt nära hoppas vi.
Vi ska tillbringa våra dagar med att njuta av varje sekund, SHOPPA, PLUGGA, SOLA, ÄVENTYR och mycket mycket mer hoppas vi.

vi skriver även denna blogg så våra familjer och vänner kan läsa bloggen och se vad vi har för oss , men även för annat folk som bara undrar hur det är att bo i Los angeles och tycker det är intressant att läsa
Vi kommer uppdatera lite nu innan vi åker också , lite fjärilar i magen osv, för det är himla nervöst.

Men vi hoppas ni kommer följa med oss på detta äventyr. Puss&Kram Filippa, Carolin och Sofie :)


                


RSS 2.0