Las Vegas

Imorgon bär det av mot Las Vegas. Vi är otroligt nervösa!

Och vi har hört runder, tydligen är Palms hotellet där man ska hänga vid poolen när man är i våran ålder. 21 års gräns dock! Ska vi väl nog ta och kunna smita undan. Bara kolla vilket party place!!







Playboy suite


Och sen vårt lilla Bellagio:






Swine flu

Living on the edge..


Äter en blueberry oatbar på offentlig plats utan att ha tvättat händerna!!


20 år!

3 dagar kvar till min 20 års dag och eftersom vi kommer vara borta över den dagen så hade dem en liten överrasknings middag för mig idag. Svenska köttbullar och cheesecake :D Smaskens





Rollagurl









Igår ville Sofie och Filippa gå på bio vilket jag inte var sugen på alls, som tur var ringde Paulo precis då och fråga om vi ville hänga med till ett rollerblade ställe. Jag var lätt på. Gud vad rolgit det var, jag var så rädd för att åka in i någon men jag överlevde och nästa gång ska jag ta med Sofie och Filippa!

FM


Dress







Frat

Igår gick vi på vår första Frat fest. Jag tror att dem andra uppskattade det mera än vad jag gjorde. Det var inte min dag igår bara!!

Vår kväll började med att vi åkte hem till en kille från skolan som heter Duann och är från Brazilien! Jättesnäll verkligen men ibland kan man inte låta bli att försvånas av folk. Detta var en kväll av obehagliga överraskningas. Han lyfte vikter, städade kliniskt rent, blandade drinkar, spelade gitarr och var både snäll och rik. Han gjorde allt. Ja han håll tillochmed en salsa danslektion med oss. Herregud!

Det var ifall vi 3 Duann och hans vän Jamile som också är från Brazilen. Det roliga var att Jamile och Sofie gick i samma klass inann, Killen med Torson! Sofie och Jamile var lite oense i klassrummet men utanför var det andra bullar. Det var verkligen supersött hur han hela tiden kollade efter Sofie.

Vi åkte till gayle street där alla frats ligger. Vi hittade ett par riktiga Bro's på vägen och gick på en fest först, sen stack vi hem till dem och spelade beer pong. Sen gick vi ut och sväng och hittade en Frat till, med joks, tydligen ska det vara en stor fest där ikväll och dem ville att vi skulle komma.




Det söta paret!



Capiroshca












 


Bloggtorka

Vi dissar vår extrema bloggtorka!!


Mammor håll i er, eller ska vi säga mormor?

japps mamsingar håll i er, för alla era 3 döttrar har gått och blivit på smällen. Vi ville inte ta detta när vi kommer hem för det hade varit lite väl, men så är det. Sofie, Carolin och Filippa ska alla ha barn i oktober. Grattis ni kommer få barnbarn. Ni kan börja värma upp tills vi kommer hem igenom att säga Mormor till varandra och se hur det känns :)






Levt O.C liv

idag har vi varit i skolan som vanligt och vi vaknade till ett molningt L.A vilket vi inte gillar för då blir vi icke bruna men vi har ju 4 veckor kvar så det får bli en massa pressilipress.
Iallfall så efter skolan bestämde vi oss för att åka till Redondo Beach och leta efter inspelningen av O.C i en viss Coffeshop och vi hittade den så otroligt roligt. Vi fick t.om ringa ett litet samtal till Sverige för att veta vad den lilla coffeshopen hette.




















Bellagio

Good things happens to good people



Vi ska bo på Bellagio!

Vi har precis bokat och ska bo på Bellagio i Las Vegas under min födelsedag! Det ska bli så spännande. Vakna upp till lite roomservice och steka vid poolen heela dagen! Gud vad vi längtar!!

Coahella











bilder från i fredags

här kommer lite bilder från min fredag med stockholms tjejerna :)








helg

ja, jag är lite dålig med bloggandet  här nu känner jag men jag har inte precis något att skriva om faktikst, det har inte hänt alltför mycket i helgen. Det har iallfall varit underbart väder nu i 3 dagar och idag skulle det bli upp till 35 grader. Igår var jag på stranden och götta mig , låg väl där i 4 timmar ungefär och fick lite färg tyckte jag, kvällen bestod av film och idag blir det nog återigen stranden.

man har lite hemlängtan nu när mina andra halvor är i Palm Springs men det ordnar sig alltid vet ni. det jag saknar mest är familjen och MATEN , är så trött på all skitmat man får här. Blä! Vi ska uppskatta Sveriges mat, för det är nog det godaste om man jämför med dem ställena jag har varit på. Så nu har jag beställt grillat grillspett till jag kommer hem och sen dagen efter vill jag ha spagetti och köttfärssås, yummy!

Nästa vecka händer det väl inget speciellt, blir väl en del solande för på Carolins födelsedag kommer vi befinna oss i Las Vegas, woho ska bli jättekul faktikst. Vi ska bo över 2 nätter på Bellagio, som ni kanske har hört talas om? Ska vara jättefint iallfall så får vi hoppas det är mycket fint väder också.

Nej nu blir det frukost.


Underbart väder

hej allihopa!

Det har varit så fint väder här i L.A nu så man har inte velat sitta inne överhuvudtaget så därför har det inte blivit något bloggande heller men kan slänga in ett litet snabbt nu för er skull. hehe
I Onsdags kväll var jag och Carolin på Area och dansade , en jätterolig kväll och dessutom kom vi in gratis vilket alltid uppskattas. I torsdags morse så åkte Carolin och Sofie till Coahella och jag stannade hemma och min dag igår var jättemysig, jag låg på stranden med dem andra tjejerna här och sedan på kvällen åkte vi och shoppa lite på beverly center och sen åt vi på cheesecake factory, väldigt gott.

Idag bär det av till stranden, vilket minut som helst faktikst och jag fick även ett sms av Carolin och Sofie att allting var okej med dem vilket var jätteskönt så får vi hoppas dem har det jättekul!


Beachen kallar på mig, ha det så bra Sverige!



Coachella



Så imorgon bär det av mot min första festival och jag är jätte nervös men samtigt vääldigt laddad. igår åkte vi till Sears och handlade tält och sovsäcker, men jag fick inte packa upp någonting av det ännu för tant Sofie..

Håll nu tummarna för oss att allt går bra så lägger vi in Vissa bilder när vi kommer hem ;)

En ganska ovanlig tisdag

idag började vi dagen med att åka till skolan mega tidigt , eftersom vi trodde att vi skulle ha vikarie idag med och ni vet hur skolor är med närvarande och förseningar förutom vår lärare Wendy som numer är våran favorit. Efter skolan skulle Sofie och Carolin åka till Sears för att inhandla tält och dylikt till deras festivaltripp förklaringen till varför jag inte ska med är för att jag helt enkelt inte har råd och det är inte riktigt min musiksmak men jag ska försöka underhålla mig själv i 4 dagar men något skulle jag tro.

Efter Sears blev det lunch och lite solande i trädgården och förberedelser inför den stora filmpremiären i Hollywood som vi skulle åka och titta på. Våra kära nyfunna vänner hade nämligen fått nys om premiären till 17 again , den nya filmen med Zac Efron och självklart skulle vi dit och försöka få några bra bilder OCH det fick vi ska jag ta och berätta för er.

Under 2 timmar av spänning så avslutade vi vår premiärspaning med att ha sett Vanessa Hudgens, Amanda Bynes, Jonas Brothers (IGEN, ska jag kanske ta och påminna er om?)  Zac Efron ( huvudrollen) !! och det största på hela eftermiddagen, vi såg MATTHEW PERRY från vänner,  förhoppningsvis så har dem flesta sett denna serie och förstår hur stort detta är! Vi kan härmed åka härifrån glada och nöjda med vår kändisspotting. Helt makalöst! Fullt lyckad eftermiddag, hur har er dag varit helsingborg? hihi



Amanda Bynes bakifrån



Vanessa Hudgens



Jonas Brothers





Matthew Perry





Zac Efron



Guess what!?

I can see you butt!

Vi har varit så sugna på Crepes och Thibault har lovat att laga oss sådana. Men det har inte skett ännu så därför åkte vi ner till 3d street promenad till det enda crepes ställe vi känenr till. Så så gott, även sockret och glassen hade formats till någonting smaklöst! Iallfall, som ni vet så finns här en del konstigt folk, och just denna kvällen sprang det runder en kille med gitarr som var så rolig. Han gick efter alla tjejer och sjöng.

Guess what, I'm looking at you butt. Yeaaaaahh, guess what, I'm loooooking at your butt!
It looks so fruity, you booty!

Tur att man satt ner när han gick förbi, vill inte bli utsatt för nåt sådant!

I can't belive it's not butter






Hubba hubba

Påsk

Happy Easter! Den firas idag söndag här. Och till frukost fick vi några söta godis skumgummi kaniner..



 


Venice Beach

Idag åkte vi ner till Vencie beach och mötte upp tjejerna där. Jag blev inte alls förtjust i Venice, det var bara shabbit och stökigt.  Nej för Venice beach, jag tyckte inte ens det var nåt värt att se. Kändes väldigt uttjatat att gå där. Men klar så var ju stranden rätt så fin ändå!
Lite bilder från vår Hooka kväll ( vattenpipa) och Venice





















 


Kress

Igår bestämmde vi oss för att inte gå ut, så vi åkte till westwood och fikade på ett hooka stället. (vattenpipa) Det var faktiskst rolgit gjort av oss, men tro det eller ej det var väldigt många amerikanska studenter där. vi trodde inte det skulle vara så populärt, men det verkar det visst vara. Och sen var ägaren där också, han är så otroligt slibbig, ska se om vi kan hitta en bild på honom. Men han parkerar sin bil utanför och så kör han den lite fram och tillbaka då under kvällen, Hehe, så alla ska se den då! Vi tror att det är en Bently med vi får be om lite killråd här!.


Efter fikan så var vi på väg hem till tjejerna för att färga Floras ögonbryn när vi får ett medelande som undrar om vi verkligen inte är med på att åka till Kress. Alla andra var trötta från gårdagen men jag och Karin åkte med. Så jag fick låna en klänning och så satte vi på oss våra ballerina skor och åkte mot Kress. Jag trodde verkligen inte att dem skulle välja att släppa in oss eftersom vi inte var tillräkligt finklädda. Men som tjej har man inga problem, vi ställde inte ens oss i kön!

Och så var vi inne, i våra fina Sverige kläder, Jag hade blått och Karin hade gult. Och när vi nu hade ballerina på oss så var vi ju tvugna att svänga våra lurviga på dansgolvet så mycket som möjligt.

Det var kaos sen när vi skulle hämta bilen, människor överallt. Men Paulo kom körandes och vi hoppa in i bilen som var nercabbad. Det var så mysigt att åka igenom hela Sunset cabbad i hans lilla sport Audi. han kör manuell också, vågligt med trafiken som råder här!

Påsk

Glad påsk på alla! Vi firade dagen med att åka till Downtown med vår värdmamma. Hon visade oss Fashion district. Där man kan handla lite falska väskor och liknande men dem har inte väskorna i butiken och det vi fick fråga så många om dem ville visa oss men ingen ville eftersom där patrullerar poliser. Jag blev så frustrerad och filippa hade redan hittat en så söt väska. Men David ringde oss och berättade om ett ställe, så vi gick dit och yes dem ville sälja. Så man får gå in i det lilal skjulet och så dra dem för helt.. Vi köpte varsin väska så vi blev jätteglada!!

Ucla

Litte bilder från Ucla när Thibault visade oss runt.







Det är faktiskt väldigt fint på campuset plus att dem har ett poolområde som man kan ligga och glassa vid!

Ikväll har Thibault bjudit med oss till en klubb som heter Avalon och Evren till Rooftopet på Kress, han har en vän som fyller år. Kändistätt. Att hänga högst upp på Kress är ännu ett mål på resan. Fortfarande har vi inte gått till Crownbar som vi nästan helst av allt vill. Man är väl rädd att det ska bli en besvikelse. Men vi får väl se vad det blir av dagen!



Inte illa pinkat va!

Lipgloss

Urban Decay har ett nytt lipgloss som säljs på Sephora. Ni vet dem pennorna som man hade en kille i kostym i på toppen och sen vänder man den och så wops står han i kallingar. Ja nu finns det i läppglans och det tyckte jag var jätteroligt, därför tänkte jag köpe en sån till Emelie för jag tycker att det passar henne. Får ju killkalendrar i fördelsedagpresent så då kan vi lika bra fortsätta på det spåret. Men jag ändrade mig tvärt när jag luktade på det. Luktade som brända mandlar fast 20 gånger starkare, jättetråkigt faktikst. Sorry Ems !


Fredag

Igår åkte vi Hummerlimo och det var så jävla kul! Man kände sig riktigt glassig när man åkte runder i den.

Kvällen började med att vi åkte hem till tjejerna för att äta lite mat och dricka vin. Vi grundade bra med pizza och thaimat för några andra. Sen kom limon och hämtade upp oss vid 9 tiden och så hade vi vår förfest i bilen. Vi hade den i två timmar så vi bad den snälla chaufören att svänga förbi vår hus. Vi ringde Grace (värdmamma) så hon kom ut och sen körde vi henne runt kvarteret i limon.

Girls, I didn't see that your were drinking tonight okey ;) Hon är verkligen bäst Grace. Vi försökte få henne att åka med oss ut men hon hade ju faktiskt redan satt på sig sin Pj's!

Nästa hållplats blev sen Les Deux där vi hade fixat Vip, så där bara trallade vi förbi kön. Det var verkligen en kväll med flyt och att åka limo låter överskattat kanske men det är sååå värt det. Vi betalade ca 500 kronor var. Jag hade inte kunnat lagt dem på nåt bättre!
























The Hammer

Igår åkte vi till Westwood för att stötta Thibault och hans filmer.

Museumet The Hammer hade nämligen en open pojecter night. under två timmar så får "amatörer" visa upp sina små filmsnuttar. Där fanns en del roliga faktiskt speciellt en där dem hade gjort en parodi på Judge Judy!
Det är faktiskt riktigt vågligt att visa upp sin film där. Det börjar med att man får se en 30 sekunder av början på filmen sen stänger dem av så får man antingen bua eller jubla om man vill se mer. Tyvärr med Thibaults film utbuad och det var faktiskt lite pinsamt för alla eftersom att han hade bjudit dit oss och bad oss heja på honom, Men vi vill ju inte vara dem ENDA som jublar.. Dem var faktiskt riktigt råa och skrek: It sucks, turn it off. Ush.

Sen träffade vi en kille utanför som var helt frälst i Sverige. Och han kunde babbla på. Han var dock skit dålig på svenska!!!

Hummer

Igår var blev vi bjudna av två promoters till både Les Deux och Area, T-Pain skulle ju vara där med.  Men senast vi gick på ett sådant event var vi ju som sagt lite slagna av den öppna hanteringen av droger och det var promotersen som vi träffade på My House!

Men ikväll smäller det. Då ska åka Hummerlimo och sen ska vi på Les Deux!!




Våra bästa år

Bli inte avundsjuka nu, men på tvn just nu rullar nya avsnitt av Våra bästa år!!!'


3

Tre saker som är jätteroliga just nu.

1: Chinesens nya elit cykel

2: Den coolaste killen på skolan går runder i "Victum sandaler"

3; Dem enorma toarullarna från skolan


My house

okej , det var längesedan vi skrev allihopa och vi ber så hemskt mycket om ursäkt men med alla sjukdomar, happenings och snottade av toarullar så har det varit lite segt på den fronten, men nu ska det bli andra bullar.  Jag och Carolin har varit på stranden i måndags och i tisdags låg vi hemma och solade i trädgården för stackars Sofie har inte varit så bra , hon fick ju maginfluensa i söndags så hon har legat som en död sill här hemma men nu är hon på fötterna igen.  Inga fler virus tack!

vi har umgåtts ganska mycket med dem svenska tjejerna från stockholm, vilket är jättekul. Vi bestämde iallfall oss för att lite impulsivt gå med Maria,Karin och Flora till ett uteställe som heter My house. Maria hade nämligen träffat en kille som var promoter ( promoter är lite snabbt en kille som fixar så att snygga människor kommer till deras klubbar) anyway, vi gick dit och hade lite problem med dörrvakterna och Sofie fick stava hela sitt namn genom tvång så det kändes som hon var i militären.

Vi kom in allihopa iallfall tillslut och när vi kommer innanför dörrarna tänkte jag bara herregud trouble!! det var en klubb för mest mörka människor om ni förstår vad jag menar,  jag maria och karin som är så blonda som man kan bli lyste upp hela lokalen om man får lov att överdriva litegranna haha.

Dem andra fick inga bra vibbar från det här stället så dem bestämde sig för att åka till Saddle Range , en bar som låg en bit bort medans jag och Maria stannade kvar på klubben och dansade. Vi avslutade kvällen med att hämta dem andra tjejerna åkte hem till dem och Carolin och Karin badade jacuzzi och vi andra snackade en massa skit om kvällen som varit. Mycket trevlig kväll!!

Efter 4 timmars sömn var det upp till skolan igen och sedan hem och sova en trudelutt sen ikväll har vi träffat tjejerna och en fransk kille i vår klass som heter Thibault,, vi fikade och han visade även oss hela UCLA området vilket var skitmysigt.

Vi tycker ni har blivit lite dåliga på kommentarerna nu här! Det är ju så mycket roligare om ni skriver en trudelutt! Så gör det! Nu ska vi sova och ni ska påbörja en ny dag så Godmorgon Sverige och Godnatt L.A.















Mer bilder kommer!

Toarullar

Detta är helt sjukt.. Vi får inte längre några toalettrullar från vår värdfamilj. Vi har nu varit utan dem i över en veckan och varje gång vi frågar om en nya så unviker dem att svara. Sen frågade vi igen igår och då sa hon att det ska vi handahålla själv. Då undrar ju vi om låter dem andra betala för egna toalettrullar också!!!!? Och varför vi alltid fått det innan!!

Vi har en teori. Hon tycker att hon får för lite betalt från skolan. Vilket vi helt håller med om. Det är alltså skolans fel och vi blir drabbade.. Därför gick vi idag och tog en halvfull toarulle från på skolan för att visa att vi är i protest!!
( Med andra ord, vi väntar alltså på att Sofie ska blir frisk och ta snacket med dem) Någon måste ju betala för detta!!


Måndag, ny vecka

Vilken Breeze som sköljde över oss idag! Veckan har börjar jättebra med super duper väder.
Idag har nog varit den varmaste dagen hittils.
Det började med att Filippa och Jag gick upp och åt frukost. Det var lite jobbigt idag eftersom Sofie alltid brukar vara den som drar upp oss och hon skulle ligga hemma idag för att hon fortfarande mådde illa. Men vi kom upp och vi åt frukost.

Det har kommit en ny tjej från Japan till vårt lilla hus och hon är inte så bra på engelska heller. Men igårkväll kom hon ner och gav oss presenter som hon köpt i Japan så snäll är hon iallfall, tillskillnad från den kinesiske tjejen!

Sen åkte vi iväg till skolan och satt mest och prata med Fahas. Han kommer från Saudiarabien och vi har en hel del skilda åsikter. Men hans kompisar har precis kommit hit och dem skulle iväg för att skriva på kontrakter till deras nya lägenhet så när dem har fått iordning allt ska vi ska komma över och laga lite svensk mat till dem. Så vi måste snart åka upp till IKEA igen och handla gräddsås ;)



Fahas och Carro




Thibault sover på lektionen som vanligt




Wendy


















Efter skolan så åkte vi ner till Santa Monica för att sola nu innan det dåliga vädret ska komma. Det var väldigt mycket folk på stranden och så varmt så vi var tvungna att bada. Vattnet är kallt men det var så så varmt idag!

Det har varit en jättemysig dag idag faktiskt det ända som saknas nu är en kall dusch!

Söndag

Idag har stackars Soffan legat sjuk hela dagen. Hos mig och Filippa håll kräkningarna i ca 6 timmar så vi räknar ner här hemma tillsammans. Det är bara att rida ut! Men det gör så ont för man förstår verkligen hur hon känner, lilla snuttan!



Så Filippa och jag åkte till west pavilijon och shoppade lite. det blev lite från Victorias Secret eftersom att vi hade fått ett rabattkort från Grace som skulle gå ut imorgon. Tänkte vi snabbt och åkte och handla oss nåt litet.
Sen gick vi ut en sväng och inhandlade lite mat till veckan som kommer och en några vykort kort till de äldre!


Posten

Nämen kolla vilket fint litet kort jag fick hemskickat i brevlådan!! Undra vad där kan gömma sig, tyvärr får jag inte öppna det förrens den 29 April på min födelsedag!




Freeway

Mamma Jag kör på en tio-filig motorväg


Hua mig

Igår åkte vi till Newport beach. Lite Oc inspirerade. Och Sofie och Filippa var så sugna på att se bryggan och haket dem alltid äter på där. Jag har däremot en bild i mitt huvud att jag sett på Tv att bryggan inte ligger i Newport men dem ville ändå åka. Vi hittade den inte. Däremot hittade vi en fin strand och ett jättemysigt område att strosa runder i.

Detta skulle varit Santa Barbara. Många surfare där också ;)

Iallafall så mådde fortfarande jag lite dåligt så vi stannade inte så länge. Vi åt lite lunch och solade bara. Vi tänkte åka till Lauguna Beach sen också, ryktet går att shoppingen är jätte bra där!

Sen åkte vi hem och vi alla var så trötta på att vara hemma, och de Svenska tjejerna ville gå ut så vi gjorde ive oss och åkte upp till sunset för att hitta en mysig restaurang. Vi gick först till nåt som hette Ketchup men där var fullbokat så vi korsade gatan till en italiensk restaurang. Den var väldigt mysigt och maten såg god ut. 

Och när vi sitter där och nästan har ätit upp vänder sig Maria om och säger att Fabio sitter på restaurangen.
Dem har inte sett en kändis och hade precis bestämmt sig för att det var ett måste, och så sitter Fabio där. Hahah
En bra första kändis!!


Sen gick vi vidare till Cantina för Megadrinkarna. Och denna gången var dem ännu mer mega!
Vi satt och pratade lite och Karin messade dit en UCLA-kille dem har träffat här.
Så när dem stängde på Cantina så visade han oss en bar något block därifrån. En riktigt amerikansk bar. Där var iallfall jätte trevligt!

Han var jättesnäll Jonathan och han jobbade på ett hotell som hetter W hotel dit han bjöd över oss idag för att sola och bada och dricka drinkar på taket. Tvyärr har ju lille Soffan blivit sjuk nu så vi kan inte gå!
























Suger cottoncandy on the head. Real Bro!

halvvägs till san diego

morgonen igår började med 2 oroliga magar och 1 en orolig lilltå , vi bara vad är det som händer? Jag var tvungen att höra av mig till mamma och pappa för att se så allting var bra med alla där hemma och det var inga problem fick jag i ett sms tillbaka.

Vi begav oss till skolan som vanligt och mötte otroligt nog sångaren i Jonas Brothers som vi skrev i förra inlägget och med oroliga magar begav vi oss till San Diego , till en början gick allt jättebra, ganska mycket trafik och sådär när vi tillslut nådde vår destination SKITHOTELL till max så tänkte vi bara åh nej detta kommer aldrig hända och även vid denna tidpunkten börjar Carolin få ont i magen, vi bara nu har hon säkert åkt på samma maginfluensa som jag hade för 2 dagar sen och otroligt nog men sant så kommer första spyan i baksätet av bilen.

Försökte köra så fort jag kunde hem, i baksätet forsatte spyorna ungefär var 10:de minut. När vi tillslut kom hem forsatte det och vi försökte sova , vilket inte gick så bra och Carolin upptäckte blod i sitt kräk och vi blev skiträdda och vi begav oss i panik till UCLA sjukhuset. Där hon fick lite hjälp och fick vila och dricka lite vatten och blodet var antagligen för att hon hade kräkt så mycket och rivit upp sin hals eller lite i magen, och vi begav oss sedan hemåt, vänta! det är inte slut på galenskaperna än inte , då kom vi även fram till att vi hade glömt nycklarna till huset och vi var härmed utelåsta, klockan var nu 4 på morgonen och vi trodde att vi skulle få sova i bilen , men jag vägrade och ringde Grace andra gången svarade hon och vi kom in till våra sänga och somnade bums!

Galen dag/kväll och slutsatsen är att våra magar och den lilla lilltån hade inte fel, nåt skulle gå fel och vad gjorde det inte? Det var tur att inte nåt värre hände, men gott folk gå på er magkänsla för dem stämmer oftast.


 






Happenings in LA

godmorgon sverige nu ska ni få höra om en sak vi var med om idag/igår för er. Eftersom Filippas mage har varit lite sisådär dem senaste dagarna pga maginfluensan så ville jag gå till Jamba Juice och handla en oatmeal ( havegrynsgröt) iallfall så märker Sofie att hon får ögonkontakt med en viss kille, och tänkte ja han var ju väldigt söt och sådär , och vi forsatte prata och Carolin kom in på Jamba också, vi förtsätter prata och då börjar den här killen prata med oss och undrar var vi är ifrån och vi sa stolt SVERIGE!

Vi stod och pratade en stund om att han hade tagit ett sabbats år och var vi gick i skolan och helt vanliga frågor. Han berättar lite om vart vi ska åka när vi är här och så. och sen kommer en tjej fram till oss och frågar om vi är här en från The Jonas Brothers, vi fattar ingenting och han svarar då jo det är jag. Hon sprang fram och kramade honom och vi sitter fortfarande lite paralyzerade. Sen blev hans juice klar och han gik för att hämta den, han kom tillbaka efter det och vi fortsatte prata lite.
Chockade var vi men vi forsatte att prata med honom som " ingenting" och filippa frågade efter en bild på honom och såklart fick vi det. STARSTRUCK!

Efter ett väldigt lyckat 20 minuterlångt samtal med huvudsångaren i Jonas Brothers som han avslutade med handskak och" It was very nice to meet you" WIIIEEE!! Gick vi upp till klassrummet och var väldigt chockade men glada , kan ni tro det? Vi kan knappt!!!!!




San Diego

Då bär det av mot San Diego...

Håll tummarna för oss! Tillbaka med bloggandet på söndag såklart , med förhoppningsvis lite mer att berätta om. ciao!



Inköp

Carolins:



Denna fina skinjackan har jag köpt nu, från Urban outfitters och jag har den i vitt. Ska lägga uppp enn bild sen. Är såå såå nöjd med den!!

Wonderful Days



Kolla vad en massa gamla låtar vu hittar hela tiden!
Litet shoutout till Emsan ;)


VI ÄLSKAR LIVETS GODA




Såhär känner man sig efter 1 månad i L.A, oundvikligt med kakutbudet som råder här!

sofie har skaffat facebook!!

hej och hå nu ska ni få höra, sofie har skaffat facebook!!! och vi älskar det!! Hon har inte velat ha det innan eftersom alla lägger ut bilder på henne som hon är JÄTTEsöt på men hon tycker tvärtom.  Vilket är crazy för hon är den sötaste på bilder!

När vi satt på facebook nu precis ,  vad får vi se högst upp på höjdpunkter, jo det står att Sofie Adolfsson är singel! Spread the news!



San diego

Imorgon är det torsdag och då åker vi till San diego. Vi skulle egentligen möta upp Niklas och hans vänner men dem har en del att plugga så förmodligen åker dem hem idag, lite tråkigt men vi får väl hitta andra vänner. VI är nöjda med Hotellet iallfall, det ska ligga mitt på Pacific beach och det är där alla ungdomar och events händer!

Sen ska det vara mycket varmare i San Diego så förhoppningsvis blir det lite bad också om inte vattnet är alldeles för kallt!!




Innan Avis




Snygg mustasch




Blue bus

Sen en grej som är skitbra är att Flora, en av tjejerna från Sthlm har ett sommarhus i Båstad tyup en gata ifrån Sofies hus, Så i sommar blir det poolparty!! Bra jobbat Flora



Flora och Evran

Onsdag

Okej, Sofie och jag har blivit smittade., Vi är så himla trötta hela tiden, inte så trött så man kan sova, men inte så pigg att orkar resa sig!

Jag tror också att bilkörningen har en inverkan på vår lathet, därför har jag bestämt mig för att gå ett varv runt kvarteret och sen springa ett! Håll tummarna ;)

¨


Yeah

Filippa är nu frisk, men idag ska vi bara ta det lugnt så hon får vila ut. Vi tänkte bara lägga oss litei trädgården med Ice te och lite kort!

Filippa var ju sjuk igår och låg hemma och sov så jag och Sofie åkte in  till Westwood och träffade de svenska tjejerna och satte oss och fika lite. Och precis utanför Starbucks vid vår utebord stod det en kille och predikade om Jesus och Gud och han skrek och skrek. Vissa människor här är så extrema!!


Imorgon bär det av mot San Diego och Sringbreak!! Wohoo!!

Bilder



 


RSS 2.0