Happenings in LA

godmorgon sverige nu ska ni få höra om en sak vi var med om idag/igår för er. Eftersom Filippas mage har varit lite sisådär dem senaste dagarna pga maginfluensan så ville jag gå till Jamba Juice och handla en oatmeal ( havegrynsgröt) iallfall så märker Sofie att hon får ögonkontakt med en viss kille, och tänkte ja han var ju väldigt söt och sådär , och vi forsatte prata och Carolin kom in på Jamba också, vi förtsätter prata och då börjar den här killen prata med oss och undrar var vi är ifrån och vi sa stolt SVERIGE!

Vi stod och pratade en stund om att han hade tagit ett sabbats år och var vi gick i skolan och helt vanliga frågor. Han berättar lite om vart vi ska åka när vi är här och så. och sen kommer en tjej fram till oss och frågar om vi är här en från The Jonas Brothers, vi fattar ingenting och han svarar då jo det är jag. Hon sprang fram och kramade honom och vi sitter fortfarande lite paralyzerade. Sen blev hans juice klar och han gik för att hämta den, han kom tillbaka efter det och vi fortsatte prata lite.
Chockade var vi men vi forsatte att prata med honom som " ingenting" och filippa frågade efter en bild på honom och såklart fick vi det. STARSTRUCK!

Efter ett väldigt lyckat 20 minuterlångt samtal med huvudsångaren i Jonas Brothers som han avslutade med handskak och" It was very nice to meet you" WIIIEEE!! Gick vi upp till klassrummet och var väldigt chockade men glada , kan ni tro det? Vi kan knappt!!!!!




Kommentarer
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Ohlala! Fasen va grymt, ni är såna stjärnmagneter ;)

2009-04-03 @ 07:27:27
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Dress Like a Princess

Wiiie :) Shit vad kul tjejer!!

2009-04-03 @ 09:06:18
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Sara

får man inte se nån bild? :)

Kram

2009-04-03 @ 12:10:10
URL: http://saralt.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ähe! Lägg av! BALLT! Ni verkar ha det skit bra!



XX

2009-04-03 @ 13:34:13
Postat av: Johanna

Ähe! Lägg av :D hahaha gud va ballt!

Ni verkar ha det riktigt bra där borta! :)



Take care ladies!



XX

2009-04-03 @ 13:36:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0