Kress

Igår bestämmde vi oss för att inte gå ut, så vi åkte till westwood och fikade på ett hooka stället. (vattenpipa) Det var faktiskst rolgit gjort av oss, men tro det eller ej det var väldigt många amerikanska studenter där. vi trodde inte det skulle vara så populärt, men det verkar det visst vara. Och sen var ägaren där också, han är så otroligt slibbig, ska se om vi kan hitta en bild på honom. Men han parkerar sin bil utanför och så kör han den lite fram och tillbaka då under kvällen, Hehe, så alla ska se den då! Vi tror att det är en Bently med vi får be om lite killråd här!.


Efter fikan så var vi på väg hem till tjejerna för att färga Floras ögonbryn när vi får ett medelande som undrar om vi verkligen inte är med på att åka till Kress. Alla andra var trötta från gårdagen men jag och Karin åkte med. Så jag fick låna en klänning och så satte vi på oss våra ballerina skor och åkte mot Kress. Jag trodde verkligen inte att dem skulle välja att släppa in oss eftersom vi inte var tillräkligt finklädda. Men som tjej har man inga problem, vi ställde inte ens oss i kön!

Och så var vi inne, i våra fina Sverige kläder, Jag hade blått och Karin hade gult. Och när vi nu hade ballerina på oss så var vi ju tvugna att svänga våra lurviga på dansgolvet så mycket som möjligt.

Det var kaos sen när vi skulle hämta bilen, människor överallt. Men Paulo kom körandes och vi hoppa in i bilen som var nercabbad. Det var så mysigt att åka igenom hela Sunset cabbad i hans lilla sport Audi. han kör manuell också, vågligt med trafiken som råder här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0