Måndag, ny vecka

Vilken Breeze som sköljde över oss idag! Veckan har börjar jättebra med super duper väder.
Idag har nog varit den varmaste dagen hittils.
Det började med att Filippa och Jag gick upp och åt frukost. Det var lite jobbigt idag eftersom Sofie alltid brukar vara den som drar upp oss och hon skulle ligga hemma idag för att hon fortfarande mådde illa. Men vi kom upp och vi åt frukost.

Det har kommit en ny tjej från Japan till vårt lilla hus och hon är inte så bra på engelska heller. Men igårkväll kom hon ner och gav oss presenter som hon köpt i Japan så snäll är hon iallfall, tillskillnad från den kinesiske tjejen!

Sen åkte vi iväg till skolan och satt mest och prata med Fahas. Han kommer från Saudiarabien och vi har en hel del skilda åsikter. Men hans kompisar har precis kommit hit och dem skulle iväg för att skriva på kontrakter till deras nya lägenhet så när dem har fått iordning allt ska vi ska komma över och laga lite svensk mat till dem. Så vi måste snart åka upp till IKEA igen och handla gräddsås ;)



Fahas och Carro




Thibault sover på lektionen som vanligt




Wendy


















Efter skolan så åkte vi ner till Santa Monica för att sola nu innan det dåliga vädret ska komma. Det var väldigt mycket folk på stranden och så varmt så vi var tvungna att bada. Vattnet är kallt men det var så så varmt idag!

Det har varit en jättemysig dag idag faktiskt det ända som saknas nu är en kall dusch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0